Waarom Stampin'Up!


Wat maakt Stampin' Up! zo bijzonder?

Stampin' Up! levert producten die betreffende kleur helemaal op elkaar zijn afgestemd.

Er zijn 4 basis kleur lijnen van ieder 10 kleuren, hiervan is dan de stempelkussen (watervast), het navulflesje, de schrijfmarker, cardstock, designpapier, Core'dinations, buttons, candy dots (zelfklevende knopjes voor te leveren splitpennen), vaak ook bijpassend lint van sommige kleuren. 
Op deze manier heeft u altijd de juiste combinatie om uw project te maken.

Naast deze producten in verschillende kleurlijnen zijn er ook nog vele andere producten zoals hele mooie stempels (die een afdruk geven in een mooie fijne lijn), meer papier, embellishments, opbergartikelen, gereedschappen, teveel om op te noemen. Maar allemaal te vinden in de catalogus de kleuren keuzes vind u vanaf pagina 142 in de catologus.Jaarlijks komen er 5 nieuwe kleuren op de markt, deze blijven dan voor 2 jaar verkrijgbaar. Steeds op 1 juli, gaat een kleurserie eruit en komt er een nieuwe in.
De kleurserie van 1012 tot 1 juli 2014 is dus nog maar een paar weken te bestellen, hier geld nu wel op = op.
Deze series dragen de naam "In Color", zijn te vinden in deel 3 van de catologus, blz 140 (30).


Stampin' Up! producten kunt u per email bestellen vanuit de catalogus. Wij maken dan de bestelling in orde en verzenden u een factuur.
Na betaling worden de producten rechtstreeks bij u geleverd vanuit Stampin' Up!. Levertijd bedraagt slechts enkele dagen na betaling. Verzendkosten bedragen EUR 5,95 voor iedere bestelling.

Veel plezier met uitzoeken!

Zorg dat u bij bestelling de volgende gegevens doorgeeft:
1. Naam
2. Adres
3. Email adres voor eventuele vragen
4. Productcode (let op verschillende codes en prijzen voor de clearstamps en houten stempels)
5. Productnaam
6. Aantal dat u wilt bestellen
7. Prijs van het product (ter controle voor ons zodat we niet het verkeerde voor u bestellen).


Betaling kan plaatsvinden via de normale weg per bank. Betaalgegevens vermelden we in de factuur. Een bestelling wordt direct vanuit Stampin Up! geleverd via UPS. De ervaring leert inmiddels dat dit betrouwbaar is.

Wilt u een workshop volgen of een make & take laat het ons weten. U kunt bij ons terecht in de workshopruimte in Lage Mierde of wij komen naar u!

Veel plezier met onze blog en wij zien uw bestellingen graag tegemoet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten